Η KZ Merga υιοθετεί την κύρια τεχνολογία ηλεκτρονικών crossover PCB, εξελίσσοντας σε βάθος και αξιοποιώντας πλήρως τις δυνατότητες απόδοσης κάθε οδηγού. Αυτό διασφαλίζει ότι κάθε πρόγραμμα οδήγησης λειτουργεί εντός του καταλληλότερου εύρους συχνοτήτων, είτε για φωτεινές και εκτεταμένες υψηλές συχνότητες, πλήρεις και ζεστές μεσαίες συχνότητες ή χαμηλές συχνότητες, τα οποία μπορούν να προβληθούν ζωντανά.
Το KZ Merga διαθέτει μια μοναδική αρχιτεκτονική διπλού δυναμικού οδηγού, που στοιβάζει έναν υπερ-γραμμικό εσωτερικό μαγνητικό δυναμικό οδηγό 10 mm πάνω από έναν οδηγό υψηλής απόδοσης 8 mm. Αυτός ο σχεδιασμός προσφέρει μια συμπαγή δομή που ενισχύει την άνεση και προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ήχου. Η στρατηγική διάταξη εξασφαλίζει μικρότερη, πιο εργονομική εφαρμογή, διατηρώντας παράλληλα τον πλούσιο, λεπτομερή ήχο για τον οποίο είναι γνωστή η KZ. Βιώστε τον συνδυασμό προηγμένης τεχνολογίας και σχεδιασμού με επίκεντρο τον χρήστη με κάθε ακρόαση.
Η επάργυρη έκδοση καλωδίου υιοθετεί τη διαδικασία επάργυρης επιφάνειας χαλκού χωρίς οξυγόνο για να βελτιώσει την αγωγιμότητα του καλωδίου, παρέχοντας λεπτομέρειες μουσικής με πιο καθαρό, πιο αποτελεσματικό τρόπο, με αποτέλεσμα μια πιο διαφανή και φωτεινή εμπειρία ακρόασης.

Αντίσταση 33Ω
Ευαισθησία 104dB
Συχνότητα 20-40000Hz
Τύπος βύσματος 3,5 χλστ
Τύπος καρφίτσας 0,75 χλστ
Τύπος καλωδίου Επάργυρο καλώδιο
Μήκος καλωδίου 120±5 εκ

Βάρος 0,100 kg
Κατασκευαστής

Δρόμοι

HiFi

Είδος

Ακουστικά / Ιn ear

Χρώμα

Μαύρο